- 500 gram bloem
- 250 gram suiker
- 250 gram boter
- 4 eieren
Smelt de boter, en voeg dan de suiker, eieren en bloem toe. Meng alles goed onder elkaar. Het beslag zou er opvallend stevig moeten gaan uitzien. Nu kan je er smaakjes aan toevoegen: appelstukjes en kaneel, rozijnen, chocoladestukjes, misschien speculaas,... Lepel een volle dessertlepel van het beslag in je wafelijzer, na 2 minuten zijn de wafeltjes klaar (naargelang je wafelijzer kan het misschien wat korter of langer duren).
Superleuk recept. Zonde van mijn leeftijd, anders probeerde ik het uit!
BeantwoordenVerwijderen
BeantwoordenVerwijderenHi! I would like to invite you to check out our site www.volrecepten.be. Adding your blog to our site will make your recipes available to many more users and will help you to receive more visits.
If you like the idea of being found on our page, please, add your blog here http://www.volrecepten.be/registreer-u-voor-de-topblogs-met-recepten.
I hope to see you there soon!